back to top
Video Brochure

Video Brochure

Een video brochure is een kaart, een brochure of een boek met een ingebouwd LCD scherm en slechts 10 mm dik. Bij het openen van de video brochure begint de video automatisch af te spelen. Een video brochure is een effectief en efficient promotie en presentatie middel om een persoonlijke video boodschap, een presentatie over producten en diensten of een uitnodiging voor een bijzondere gelegenheid over te brengen.


BEKIJKEN

Video Brochure

Video Box

Een video box is een doos met een ingebouwd LCD beeldscherm. Bij het openen van de doos begint de video automatisch af te spelen. Potentiële klanten kunnen niet alleen een video demonstratie van de producten zien, maar zelfs een product monster voelen, testen of proeven.


BEKIJKEN

Video Brochure
Video Boek

Video Boek

Een video boek is een video brochure met extra pagina's of een boek met een ingebouwd LCD scherm. Bij het openen van het video boek begint de video automatisch af te spelen. De pagina's kunnen zo worden vormgegeven dat op elke pagina het LCD scherm is te zien, door een gat in elke pagina ter grootte van het LCD scherm. Bij het omslaan van elke pagina kan een nieuwe video beginnen af te spelen.


BEKIJKEN

Video POS Display

Video POS Display

Een video brochure module in een POS display is een kosten efficiënt marketing en promotie instrument voor detailhandel, grootwinkel bedrijven, showrooms en speciale marketing campagnes. Met een 4.3 inch, 5 inch, 7 inch, 10.1 inch of groter LCD scherm en video keuze knoppen, kan het video POS display verschillende video's automatisch laten zien of door de klant in de winkel worden gekozen.


BEKIJKEN

Video POS Display
Video Brochure

Video Kalender

Een video brochure module in een jaar kalender is een video kalender en verzekert u van een jaar lang aandacht van uw klant. Het beeldscherm kan op elke pagina zichtbaar zijn door een uitsnede op elke maand pagina ter grootte van het beeldscherm. Het beeldscherm kan ook naast de maand pagina's worden getoond. Deze video kalenders zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en met verschillende LCD beeldscherm groottes en functies..


BEKIJKEN

Video POS Display

Video Module

Onze video brochure modules zijn video brochures zonder omslag. Deze video modules zijn in veel toepassingen bruikbaar. Als u zelf een POS Display, video kalender, video doos of andere toepassing wilt maken dan kunt u gebruik maken van onze video modules. Deze video brochure modules zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en met verschillende LCD beeldscherm groottes en functies, zodat ze altijd passen in uw toepassingen en binnen uw budget.


BEKIJKEN

Video POS Display
Video Brochure

Bedrijfstakken

Elke bedrijfstak heeft zijn eigen speciale toepassing om video brochures in te zetten als een effectief en efficient promotie en presentatie middel. Hier vindt u voorbeelden van video brochures welke wij voor onze klanten in diverse bedrijftakken hebben mogen maken. Zoals o.a.een video brochure voor de IT industrie, video brochure voor de luchtvaart, video brochure voor hotels, video brochure voor auto's, video brochure voor exclusieve locaties, video brochure voor productie processen, video brochure voor de financiële sector, video brochure voor electronica, video brochure voor schepen, video brochure voor juwelen, video brochure voor cosmetica, video brochure voor de bouw, video brochure speciale events, etc.


BEKIJKEN